Biodanza

Biodanza

Biodanza betekent letterlijk dans van het leven. Professor Rolando Toro Araneda uit Chili is de grondlegger van deze vorm van dansen. Biodanza is een goede manier om aan je gezondheid en je persoonlijke groei te werken. Biodanza werkt met muziek, ritme en emotie. Tijdens de dans wordt er niet gesproken. Biodanza leert je aanwezig zijn in het moment. Wanneer je regelmatig danst krijg je meer energie voor je privéleven, studie of werk, omdat de stress afneemt. Biodanza kan depressies verlichten, je wordt tevredener met jezelf en ziet de kwaliteit van je leven toenemen. Kortom je krijgt meer zin in het leven en je kunt beter voelen wat je echt wilt.

Biodanza is voor iedereen!

Man en vrouw, jong en oud, kort of lang, soepel of stram. Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt. Iedereen kan meedoen. Het gaat niet om het leren van mooie danspassen. In Biodanza gaat het erom dat je door middel van beweging en muziek in contact komt met jezelf, de ander en de groep. Je komt steeds meer in je lijf en je laat je hoofd meer met rust. De muziek, de dans en het contact met de andere mensen in de groep helpen je te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt in je leven.

Praktische informatie

Elke woensdagavond (van  20.00 – 22.00 uur (deur open vanaf 19.30 uur)) is er de mogelijkheid mee te dansen met de wekelijkse Biodanzagroep in Land van Lisa.

Overig

Doe kleding aan die lekker zit en waarin je je goed kunt bewegen. Er wordt gedanst op blote voeten (of op sokken of dansschoenen). Neem een flesje water of drinken mee.

Vergoeding

losse les: € 17,=
5-rittenkaart: € 75,=
10-rittenkaart: € 140,=

Opgave & informatie

Bel of mail Merijn Oudheusden

Telefoon: 06 1993 6028
E-mailadres: merijnow@gmail.com

Je bent van harte welkom!