Algemene voorwaarden – regels voor de verhuur

Visie

Land van Lisa is geschikt voor groepen tot 35 (maximaal 40) personen. Bij deze groepsgrootte kunnen we een goede prijs- / kwaliteitsverhouding voor het verblijf bieden. We hanteren een soepele annuleringsregeling. We zien jouw activiteit in Land van Lisa als gezamenlijk ondernemen en dragen bij aan de promotie.

Accommodatie

Land van Lisa kan uitsluitend gehuurd worden door professionals. Bijvoorbeeld voor het geven van opleidingen, workshops, trainingen, retraites, verdiepingsdagen en bezinningsdagen die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en zingeving in zowel de persoonlijke als zakelijke levenssfeer.

Land van Lisa beschikt over een grote zaal van 8 x 16m, een kleine zaal van 7 x 6m,
4 slaapvertrekken met in totaal 23 bedden (2 vijfpersoons slaapkamers, 1 vierpersoons kamer en een slaapzaal voor 9 gasten en 12 losse matrassen). Ook de kleine zaal kan als slaapruimte gebruikt worden.
Verder beschikt de locatie over een kleine douche en een gemeenschappelijke doucheruimte met 6 douches en zijn er 5 toiletten. Tevens is er een restaurant en keuken.

Op het terrein is er een mogelijkheid om te kamperen. Tevens is er een vuurplaats op het ruime terras en staat er op het terrein een op hout gestookte hottub.

Verhuur

Land van Lisa wordt per dag, per weekeind of (mid)week verhuurd. De vuurplek en de hottub kunnen in overleg en tegen een vergoeding voor het hout worden gebruikt.

De locatie heeft een keuken die je zelf kunt gebruiken, maar we kunnen je ook helpen bij het vinden van een goede kok. Land van Lisa is vegetarisch ingesteld. Hierom het verzoek dit te respecteren door geen vlees en vis klaar te maken in de keuken.

Reservering en betaling

De boeking is definitief zodra een aanbetaling van € 300,= is ontvangen. Hiermee ben je verzekerd van door jou besproken data.

Annuleringsvoorwaarden

De ruimte kan tot 1 maand (30 dagen) voorafgaand aan de datum waarop de huur ingaat geannuleerd worden. Hierbij wordt de aanbetaling geretourneerd met uitzondering van de administratiekosten à € 50,00.

Bij annulering binnen 1 maand (30 dagen) zal de aanbetaling van € 300,= in rekening worden gebracht. Dit betekent dat de aanbetaling niet geretourneerd zal worden. De annulering van de overeenkomst dient per e-mail of aangetekende brief te worden gedaan.

Schoonmaak

De schoonmaakkosten voor een weekend en/of week bedragen € 90,=.

Aansprakelijkheid

De verhuurder kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld, noch door de huurder, noch door de gebruikers, cliënten en bezoekers.

De huurder is aansprakelijk voor schade die tijdens de huurperiode aan het gebouw is toegebracht (waaronder ook de vloeren, muren, gebruiksmaterialen of aan voorzieningen) ongeacht of dat dit per ongeluk of moedwillig is gebeurd.

Contact

Land van Lisa
Van Ouwenallerlaan 6
7157 AZ Rekken
06 24 26 21 91
info@landvanlisa.nl